Sinds mei 2008 hou ik een blog bij over mijn reis door het leven. Ik probeer licht te leven te midden van de zwaarheid die ruimschoots aanwezig is. Ik ben alleenstaand, geniet van natuur, mijn 2 katten , lezen en schrijven. Groen denken en daar naar leven is belangrijk voor me. OTT staat voor onvoltooid tegenwoordige tijd en waarom Vlasleeuwenbekje? Het is mijn lievelingsbloem en komt veel voor in mijn regio.voeding/gezondheid

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in gezondheid, kruiden, geneeswijzen en voeding. Ik hou van koken en experimenteren, dus ik pas nogal wat zelf toe, en probeer dingen uit.
 Mijn eigen gezondheid laat helaas nogal wat te wensen over, maar ik denk dat sommige problemen in elk geval een beetje binnen de dijken worden gehouden door mijn eigen leefwijze.
Doordat ik ook diabeet ben, ben ik wel gedwongen gezond te eten, maar het is ook mijn overtuiging dat het normale westerse dieet ver afgedwaald is van zijn oorsprong.
Persoonlijk denk ik dat er veel te veel toevoegingen worden gebruikt, die niet alleen onnodig zijn, maar ook vaak schadelijk. Ik opteer voor natuurlijke voeding, niet teveel vlees en vis, wel veel groenten en fruit en andere basisvoedingsmiddelen.. Ik kies zoveel mogelijk voor biologisch/ekologisch en ben een enthousiast gebruikster van de Odin-tas en bestelservice.
Maar vooral lekker en vers is wel zo prettig.


Voeding en gezondheid sites en blogs